stvSTVV
wesWesterlo
Datum: 24/02/2024 18:15
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
KVC Westerlo trekt met specifiek probleem naar STVV, dat onvergetelijke wedstrijd wil beleven
KVC Westerlo trekt met specifiek probleem naar STVV, dat onvergetelijke wedstrijd wil beleven
Foto: © photonews

STVV neemt het zaterdagavond op tegen KVC Westerlo. Het zou een wedstrijd moeten worden om nooit te vergeten voor de Truienaars.

STVV zal KVC Westerlo ontvangen zaterdagavond. De club uit Limburg zal dat zo goed mogelijk proberen, STVV viert namelijk zijn 100-jarige bestaan.

Daar horen heel wat feestelijkheden bij. Vlak voor de wedstrijd zal er een heuse show komen. Nog meer voordien zullen de supporters gezamenlijk naar het stadion trekken.

Om 18u45 wordt er dan uiteindelijk echt gevoetbald. Sint-Truiden staat negende in de stand en kan in principe nog meestrijden om een ticket voor Play-off 1, al zou dat nog wel héél moeilijk worden.

Westerlo staat 10e in de stand en zou bij winst alweer een geweldige zaak doen. Maar voor coach Rik De Mil wordt het puzzelen vooraan. Naast Lucas Stassin en Kyan Vaesen viel afgelopen week ook Romeo Vermant geblesseerd uit.

Zo komen de Kemphanen alweer zonder spits te zitten. De enige die De Mil nog ter beschikking heeft is Frigan. Bij de Truienaars zijn Ananou en Okazaki nog geblesseerd. 

Meer nieuws