cheChelsea
sunSunderland
Geremi 54'
1-0
2-0
Datum: 10/09/2005 16:00
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Stamford Bridge
Chelsea nog steeds met maximum
Kristof Blomme
| 0 reacties
Chelsea nog steeds met maximum
Foto: © SC

Chelsea kon zonder groots te spelen Sunderland opzij zetten. In de tweede helft zorgden Geremi en Drogba voor de doelpunten. Anderlecht staat dinsdag een zware klus te wachten.

Asier Del Horno kon al vlug op doel trappen. Z'n vreemd schot werd op een onorthodoxe wijze uit doel gehouden door Davis. Veel kansen kwamen er niet voor de koffie. Lampard kon wel van ver op doel trappen, maar die bal ging naast. Even kwam Sunderland dreigen. Stead zette zich goed door, maar in de zone van de waarheid faalde hij. 

Na rust trapte Lampard opnieuw van ver op doel. Deze keer was z'n schot beter gericht, maar hij trof de lat. Chelsea kon even later de score toch openen tegen een blunderend Sunderland. Doelman Davis gooide de bal naar Welsh, maar die liet de bal glippen. Geremi veroverde het leer en schoof het beheerst onder de goalie. Chelsea bleef nu komen en er was een goeie Davis nodig op pogingen van Robben en Cole. Uiteindelijk kon Drogba na een voorzet van Duff de overwinning voor de thuisploeg veilig stellen. Chelsea behoudt na vijf speeldagen het maximum van de punten. Sunderland staat na vijf speeldagen laatste met nog geen enkel punt.