livLiverpool FC
besBesiktas
1-0
2-0
3-0
4-0
5-0
6-0
7-0
8-0
Datum: 06/11/2007 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 4)
Stadion: Anfield Road
Liverpool maakt Besiktas belachelijk
Dirk Pieters
| 0 reacties
Liverpool maakt Besiktas belachelijk
Foto: © SC

Liverpool heeft dinsdagavond zwaar uitgehaald tegen Besiktas. De Engelse topclub leek een moeilijke avond te gaan beleven tegen de Turkse club, maar daar was niets van aan. Liverpool versloeg Besiktas op Anfield Road met maar liefst 8-0.

Al vanaf de eerste minuut was het duidelijk dat de thuisploeg voor de drie punten zou gaan. Het was meteen heer en meester en greep Besiktas direct naar de keel. In de beginfase kwamen de bezoekers goed weg toen de paal redding bracht maar even later zorgde Crouch dan toch voor de 1-0. Niet veel later zorgde Benayoun met een droge knal voor de 2-0. Gelukkig voor Besiktas liet Liverpool daarna het gaspedaal even los en bleef het 2-0 tot aan de pauze.

Na de rust hadden The Reds er opnieuw zin in. Vooral Benayoun was goed bij schot. Hij was tweemaal bij de pinken om doelman Arikan te verschalken en de 3-0 en 4-0 op het bord te zetten. Even later zorgde Gerrard, na een mooie één-twee met Voronin, voor de 5-0 forfaitcijfers. Nummer zes en zeven kwamen op naam van de ingevallen Ryan Babel. De ex-Ajacied was alert toen Benayoun opnieuw een schitterende voorzet gaf. In de slotminuut kopte Crouch op aangeven van opnieuw Benayoun zijn tweede treffer en de achtste treffer van de avond binnen. [VI]

Champions League

 Eerste ronde (Speeldag 4)