Speeldag: Speeldag 4

Herbeleef Djurgårdens IF - KAA Gent (Conference League )

Volg de match tussen Djurgårdens IF en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 150 reacties...

Belangrijke wedstrijd voor Gent in Stockholm met oog op Europese overwintering. Beide teams beginnen met een andere doelman in vergelijking met vorige week.
1
Djurgårdens IF - KAA Gent: 0-0

1
De bal rolt in Stockholm.
4
De eerste kans is voor de thuisploeg. Roef voorkomt een vroege achterstand via Wikheim, ex-Gent.
7
Gent heeft nog niet veel laten zien. Een overwinning zou wel interessant en nuttig kunnen zijn, zoveel is duidelijk.
10
Tien minuten ver, veel hebben we nog niet gezien.
13
Ngadeu met een kopbal, maar naast de kooi van Vasyutin.
16
Hong tot bij Cuypers, maar die trapt hoog over.
19
Daar is Asoro opnieuw, maar hij kan net niet tot bij Wikheim brengen.
21

Goal
Doelpunt van Kalle Holmberg

22
Halfweg de eerste helft. De thuisploeg komt op voorsprong via Holmberg, op aangeven van ex-Buffalo Wikheim. Roef kansloos.
25
Gent gaat nu nog meer moeten komen. Wat brengt dat?
28
Neen, erg veel indruk maakt AA Gent nog niet op dit moment. Wanneer komen ze de neus eens aan het venster steken?
31
Hjulsager en Cuypers zetten iets op poten, uiteindelijk de bal tegen de lat!
35
Gent is nu wel wat beter in de match gekomen, maar de gelijkmaker heeft het nog niet weten te maken.
38
We kabbelen stilaan richting rust.
42

Goal
Doelpunt van Gustav Medonca Wikheim

42
Ex-Buffalo Wikheim laat van zich spreken. Na een assist daarnet weet hij nu ook zelf te scoren. Gent zit met een probleem!
45
Vanhaezebrouck gaat iets moeten verzinnen tijdens de pauze, zoveel is duidelijk.
45
We krijgen 2 minuten blessuretijd.
45+4

Goal
Doelpunt van Emmanuel Justine Rabby Banda

45+5
En in de blessuretijd van de eerste helft wordt het nog helemaal een zware dobber voor de Buffalo's. Banda (ex-Oostende) dikt de score aan!

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46

Goal

46
De bal rolt opnieuw in Stockholm. Wat kan Gent nog?
46
Als de boeken nog niet dicht waren, dan nu wel. Opnieuw Wikheim met de afwerking, maar opnieuw ook heel wat te zeggen over de defensie van Gent.
50
En nu ook de 5-0, alweer copy-paste van de vorige goals. Neen: buitenspel, het feest gaat niet door voor de Zweden.
53
Zelfs een vrije trap geven lukt niet meer. Gent is de pedalen helemaal kwijt.
57
Nurio, De Sart en Godeau vallen in. Kunnen zij het tij nog keren?
61

Goal
Doelpunt van Laurent Depoitre

61
Uur ver, Depoitre geeft de burger moed met een eerredder.
65
Holmberg! Net over de kooi, de pil was ei zo na nog wat bitterder.
68
Cuypers probeert het met een omhaal, maar dat loopt faliekant af.
71
Gent heeft nog twintig minuten voor een spectaculaire revival.
73

Goal
Doelpunt van Hugo Cuypers

74
Dan toch nog spanning? Cuypers kan een voorzet van Okumu tegen de touwen werken.
78
De tijd tikt nog steeds in het voordeel van Djurgardens IF.
81
Hauge nog eens tot bij Cuypers, maar die kopt naast.
85
De tijd begint nu toch echt wel te dringen voor Gent. Djurgardens gaat wel steeds meer wijken.
89
Djurgardens is op weg naar 10 op 12, voor Gent is het amper 4 op 12 en dus nog vol aan de arbeid op de laatste twee speeldagen.
90
We krijgen 4 minuten blessuretijd.
90+1
Hauge en Hjulsager kwamen de neus nog eens aan het venster steken, maar de 4-3 zit er niet in.