OHL makelijk voorbij Diest

Niels Hendriks

OHL - Diest 3 - 0

Bij OHL kreeg elke speler, behalve doelman Thierry Berghmans die een lichte training afwerkte, speelkansen. Daardoor stonden er bijna twee verschillende ploegen op het terrein, enkel Dries Jacquemyn maakte de 90 minuten vol. OHL speelde wat te slordig om voor veel doelkansen te zorgen maar toch zorgde Pascal Vande Gucht met twee doelpunten voor een 2-0 voorsprong  bij de rust.

In de tweede helft stond een ploeg met een gemiddelde leeftijd van 20 jaar op het veld en door een doelpunt van Tail Schoonjans kwamen de 3-0 eindcijfers op het bord.

Opstelling OHL: Nijs (46' Reynaert), De Falco (46' Eerdekens), Morreel (46' Van Ongeval), Goethuys (46' Nwadikwa), Maes W. (46' Maes S.), Jacquemyn, Vanderelst (60' Steenwegen), Sterchele (46' Ruytinx), Lanvu (46' Spreutels), Vande Gucht (46' Simaeys) en Vergeylen (46' Schoonjans)
Doelpunten: 30' en 44' Vande Gucht (1-0 en 2-0), 67' Schoonjans (3-0)