Beslija dan toch niet naar Schotland?

Harald Berings
| 0 reacties
Beslija dan toch niet naar Schotland?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er naar uit dat Mirsad Beslija ook na de winterstop nog in het Genkse Fenixstadion te zien zal zijn. De club wil immers gerechtelijke stappen ondernemen die de overstap van de Bosniër naar Hearts of Midlothian moeten beletten.

De 26-jarige Beslija zelf had eerder deze week al een schriftelijke overeenkomst bereikt met de Schotse club, toen Genk op oefenkamp was. Even later raakten ook Hearts en voorzitter Jos Vaessen het onderling eens, het zou Genk 800.000 euro opleveren. Alles leek rond, tot vandaag bleek dat de Schotten niet aan de vastgelegde verplichtingen kunnen voldoen. De Limburgse club denkt er nu over na om juridische stappen te ondernemen tegen de transfer. 

Maar gerecht of niet, Mirsad Beslija was vanmorgen gewoon weer op post bij Genk. Toch liet diens manager weten dat zijn speler 'erg ontgoocheld' was over het incident.

Intussen lijkt het er ook op dat Neil Mellor, momenteel nog in dienst van Liverpool, de overstap naar dé revelatie van de Schotse Premier League, niet zal maken. 

Toch bleef Hearts-coach optimistisch: "We zijn nog steeds in onderhandeling met beide spelers, al zal het moeilijk worden om Mellor in te lijven. Beslija is een andere zaak: we moeten nog enkele hindernissen overwinnen, maar we doen erg ons best."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties