KV Mechelen scoort zes keer in Leest

Kevin Vanbuggenhout

KV Mechelen zakte zondagavond af naar Leest voor de oefenpot tegen het plaatselijke SK Rapid Leest, tegenwoordig actief in tweede provinciale. Doelman Milos Adamovic speelde zijn eerste wedstrijd voor KVM. Voorts kwam Mechelen ook met testers Oluoch, Wanyama en Bajevski voor de dag.

Rapid Leest legde KV Mechelen maar weinig in de weg. KV klom al snel op voorsprong dankzij een strafschopdoelpunt van Jonas Ivens. Vier minuten later had tester Alexandar Bajevski zijn eerste doelpunt al beet. Nog voor het kwartier dikte Kielo-Lezi de score aan tot 0-3. De wedstrijd was dus al snel gespeeld. In het derde kwartier duwde KV nog even door. Alexandar Bajevski scoorde nog twee keer en zorgde ervoor dat zijn optreden niet onopgemerkt voorbij ging. Issame Charaï maakte er nog voor de rust 0-6 van. In de tweede helft vielen er geen doelpunten meer.

Opstelling KV Mechelen: Adamovic(60' Goris), Vanbelle, Ivens, Oluoch, Chen(60' Van Hoevelen), Goessens, Geudens(60' Dunkovic), Wanyama, Charaï, Bajevski(60' Nong), Kielo-Lezi(70' Delange)

Doelpunten: 5' Ivens 0-1(pen), 9' Bajevski 0-2, 12' Kielo-Lezi 0-3, 36' Bajevski 0-4, 39' Bajevski 0-5, 44' Charaï 0-6