KVSK United wint op veld van 4e klasser

Sandro Di Pietro

KVSK United won met vlot op het veld van 4e klasser Patro Eisden.

KVSK United won met vlotte 1-3 cijfers op het veld van Patro Eisden. Een sterk Patro kwam goed uit de startblokken, aan de rust stond het 0-0. Net na de koffie kwam United op voorsprong via Robby Van de Weyer. Drie Minuten later was het weer raak voor United 0-2 via ex Patro-spits Davy Brouwers. In de 56ste minuut kon Patro de score nog lichte tot 1-2 via Ahmet Olgun, en met nog 15 minuten te spelen prikte Kevin Oris de 1-3 op het bord. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagt in de 1ste helft, in de tweede helft speelde beide teams met verschillende elftallen.

Patro Eisden 1ste helft : Heilmann , Cagnazzo , Peeters , Haenen , Plessers , Marolt , CRV , Caramel , Echarki , Olgun en Baidjoe.

Tweede helft : Evens , Vandeurzen , Plessers , Van Esser , Caramel , Marolt , Caramel , Battista , Rondeux , Mocsnik en Olgun.

KVSK United 1ste helft :  Tom Muyters, Mike De Koninck, Harald Pinxten, Wim Raymaekers, Marc Eberle, Vincent Euvrard, Ahmet Öcal, Bjorn Beyens, Bram Criel, Marcos Pereira en Jochen Janssen.

Tweede helft : Koen Schurmans, Niels Ulenaers, Sam Vanaken, Vincent Euvrard, Mike De Koninck, Christophe Delande, Robby Van de Weyer, Dimitri de Condé, Kevin Franck, Davy Brouwers en Kevin Oris.