Verdonck lijkt op weg naar Aberdeen

Verdonck lijkt op weg naar Aberdeen
Foto: © SC

Opmerkelijk nieuws in Het Belang van Limburg deze morgen, de krant meent namelijk te weten dat Sven Verdonck op weg is naar het Schotse Aberdeen. De verdediger is uitgenodigd om er een kijkje te gaan nemen en Aberdeen zal zich eerstdaags melden bij Genk.

"De zoon van manager Calderwood kwam me zaterdag bekijken", bevestigt Verdonck aan de krant. "Hij zou woensdag nog een keertje terugkomen tegen Al Rayyan. Intussen kreeg mijn manager al het bericht dat Calderwood dat niet meer nodig acht. Hij kende me nog van vroeger en zag me vorig seizoen nog eerder toevallig aan het werk tijdens Standard-Brussels. Blijkbaar is hij overtuigd van mijn kwaliteiten, ik mag deze week een kijkje gaan nemen op de club."

Verdonck, die bij Genk al een tijdje met de beloften meetraint, staat alvast niet weigerachtig tegenover een transfer naar de Schotse subtopper. "Natuurlijk spreekt zo'n avontuur me aan. Aberdeen strijdt elk jaar voor de derde plaats, na Celtic en Rangers. Maar ik wil nog niet te vroeg juichen, de transfer is nog niet rond", weet de 20-jarige centrale verdediger.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties