Dender haalt duo weg bij Olympic Charleroi

De Nijs Michael
| 6 reacties
Dender haalt duo weg bij Olympic Charleroi
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Dender zag eind vorige week Filipovic en Degroote naar Eendracht Aalst vertrekken, maar zondag rondde de Oost-Vlaamse topklasser ook twee inkomende transfers af. Zowel Rudy Saintini als Charles Banga komen de club uit Denderleeuw versterken.

Rudy Saintini is een Franse aanvaller die sinds afgelopen zomer op de loonlijst van tweedeklasser Olympic Charleroi stond. De 24-jarige speler mocht bij zijn Waalse werkgever meteen zeventien keer aantreden, waarvan vijftien keer als titularis, en scoorde twee doelpunten. Nu verzilvert Saintini zijn goede prestaties dus met een transfer naar eersteklasser Dender, de Fransman tekende een contract tot de zomer van 2011.

Ook Charles Banga maakt de overstap van Olympic Charleroi naar FCV Dender EH. De Ivoriaan promoveerde in het seizoen 2005-2006 met Olympic naar de tweede klasse en deed het ook in die reeks erg goed. Het voorbije anderhalf jaar trad Banga 45 keer aan in competitieverband, de linksmidden scoorde dit seizoen al zeven keer. Banga tekende een contract voor anderhalf jaar bij zijn nieuwe werkgever.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties