Lambrecht wil snelle oplossing rond Maâzou

Lambrecht wil snelle oplossing rond Maâzou
Foto: © SC

Moussa Maâzou wil dolgraag volgende week al in Moskou zijn om te trainen bij zijn nieuwe club CSKA. Roger Lambrecht, de voorzitter van SC Lokeren, wil zijn topschutter overtuigen van nog te blijven tot juni.

Roger Lambrecht beseft echter maar al te goed dat de kans zeer klein is dat hij Moussa Maâzou zal kunnen tegenhouden. "Ik zeg niet dat ik hem zal kunnen tegenhouden, maar hij is nog altijd niet officieel weg. Die onduidelijkheid is heel vervelend. Ik wil dan ook zo snel mogelijk een oplossing in deze zaak", aldus Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht in de krant Het Nieuwsblad.

"Ik begrijp Maâzou wel. Hij heeft zijn maandwedde van bij CSKA Moskou vergeleken met zijn loon bij ons en dat is toch wel van een heel andere orde. Ik begrijp dus maar al te goed dat hij nu al weg wil. Maar ik begrijp ook heel goed onze trainer Georges Leekens die hem zo lang mogelijk wil houden. Ik doe dus mijn uiterste best om dit opgelost te krijgen", gaat Lambrecht verder.

Normaal zou Maâzou op het einde van dit seizoen de overstap maken naar de Russische hoofdstad, maar nu dringen zowel CSKA als de spits aan op een vervroegde overgang.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties