Civelli ontkent vertrek naar België

T. Coremans
| 14 reacties
Civelli ontkent vertrek naar België
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Renato Civelli werd de afgelopen dagen meermaals in verband gebracht met de Belgische vicekampioen, Sporting Anderlecht. De Argentijn lijkt echter geen oren te hebben naar een Belgisch avontuur.

Anderlecht en zijn Argentijnen, het blijkt de laatste jaren uitstekend te klikken. Maar de 25-jarige centrale verdediger Renato Civelli lijkt in tegenstelling tot Biglia en co niet geïnteresseerd te zijn in een overgang naar Brussel. Civelli is einde contract bij Olympique Marseille, dat nog volop in de running is voor de Franse landstitel.

Volgens La Dernière Heure kan Anderlecht op zoek naar een andere vervanger voor Roland Juhasz, die mogelijk naar Aston Villa verkast. Civelli ziet het Belgische voetbal immers niet zitten. "Ik ga niet naar Anderlecht. Graag had ik bij Marseille willen blijven. Aangezien mijn contract ten einde loopt en ik geen verlenging aangeboden krijg, kan ik dus kiezen naar waar ik vertrek. Persoonlijk mik ik iets hoger dan de Belgische competitie. Mijn voorkeur geniet Spanje en Engeland."

Hiermee lijken alle mogelijke geruchten omtrent de Argentijn de kop ingedrukt. Marseille haalde Civelli in 2006 weg bij het Argentijnse Banfield. (AN)

 

 


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties