Standard denkt aan Collet, Curri en Taravel

De Nijs Michael
| 20 reacties
Standard denkt aan Collet, Curri en Taravel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Standard is het de voorbije dagen opvallend rustig geweest, maar dat wil niet zeggen dat de Luikenaars niet op zoek zijn naar versterking. Zo zijn Cédric Collet, Debatik Curri en Jérémy Taravel in beeld bij de landskampioen.

Taravel is eigendom van het Franse Lille OSC, maar afgelopen seizoen was hij op huurbasis aan de slag bij Zulte Waregem. De 22-jarige verdediger verscheen 16 keer aan de aftrap bij de Belgische middenmoter, hij vond één keer de weg naar de netten. 

Daarnaast is ook Collet (foto) in beeld bij de Rouches, weet HBvL. De 25-jarige Fransman heeft er een goed seizoen opzitten bij Bergen, maar hij kon zijn team niet behoeden voor de degradatie. Naast Standard hengelt ook KV Mechelen naar de diensten van de middenvelder.

Tot slot heeft Standard volgens HNB ook een buitenlandse piste toegevoegd aan het lijstje met mogelijke vesterkingen, het gaat om Debatik Curri. De 25-jarige verdediger staat momenteel op de loonlijst van het Oekraïense Vorskla Poltava, daarnaast is hij ook een vaste waarde binnen de Albanese nationale ploeg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties