Gorica wint, Lahti slechts gelijk

Anthony Van der Planken
| 2 reacties
Gorica wint, Lahti slechts gelijk
Foto: © SC

Club Brugge neemt het in de derde voorronde van de Europa League op tegen de winnaar van het duel tussen Nova Gorica en Lahti. Beide teams werkten afgelopen weekend een competitiewedstrijd af.

Tegen wie Club Brugge speelt, weten we pas deze week, wanneer Lahti en Gorica in Finland hun terugwedstrijd in de tweede voorronde afwerken. Gorica lijkt wel over de beste papieren te beschikken. De Slovenen wonnen de heenmatch met 1-0 en verkeren in een betere vorm.

Lahti slaagde er immers niet in om gisteren te winnen. In de Finse competitie geraakte het team van Jari Litmanen niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van KuPS Kuopio, troosteloos laatste in het klassement. Lahti had bovendien een late owngoal nodig om toch nog met een punt huiswaarts te keren. Door het gelijkspel zakt de club af naar de elfde plaats in de (veertienkoppige) Finse competitie.

Gorica trapte dit weekend de Sloveense competitie af op het veld van NK Maribor. De club zorgde meteen een verrassing, want het klopte de Sloveense landskampioen met 0-1.
Gorinsek scoorde de enige goal van de wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties