Alcaraz: "Ik maak nog niet bekend waar ik ga spelen"

Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Alcaraz: "Ik maak nog niet bekend waar ik ga spelen"
Foto: © SC

Dat Antolin Alcaraz op het einde van het seizoen bij Club vertrekt, staat voor 99% vast. Maar meer wil hij daar voorlopig niet over kwijt.

Droomt Alcaraz niet van de Spaanse competitie? "Of je nu tegen een ploeg uit Zuid-Amerika of Duitsland speelt, dat is voor mij hetzelfde. Ik droom ervan zo hoog mogelijk te spelen. Dat kan in Spanje zijn, maar ook in Engeland of Duitsland heb je mooie clubs. Alleen zou ik in Spanje minder problemen hebben om me aan te passen", zegt hij op de website van Club Brugge.

Alcaraz speelde gisteren een goede match tegen Valencia en ook de laatste weken ervoor ging het weer een beetje beter dan voor Nieuwjaar. "De enige reden die ik kan verzinnen, is dat er meer duidelijkheid is over mijn toekomst. Ik maakte me zorgen over mijn verdere carrière, het contract dat ik hier niet verlengde. Ik moest er zelf tijd instoppen en onderhandelingen voeren. Daar ben ik nu van af en dat heeft me bevrijd. Ik ben meer relaxed, meer geconcentreerd omdat ik van die beslommeringen verlost ben."

"Ik heb nog steeds geen manager. Ik kan het zelf wel aan. Ik heb aanbiedingen, maar ik moet nog beslissen. Maar zorgen hoef ik me niet te maken. Voor het einde van het seizoen maak ik niets bekend, al zal ik wel vroeger weten waar ik teken."

Alcaraz trekt in de zomer bijna zeker naar het WK met Paraguay, daarna zal hij Club gratis kunnen verlaten, want zijn contract loop af. Blauw-zwart probeerde hem in de winter nog aan Getafe en Hull City te slijten, maar dat lukte niet. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties