Euvrard: "STVV verdient Europees ticket"

Nico Wieme
| 4 reacties
Euvrard: "STVV verdient Europees ticket"
Foto: © SC

Vincent Euvrard was niet te beroerd om mea culpa te slaan bij het eerste doelpunt van Club Brugge. De STVV-verdediger kijkt echter al met volle moed naar de match van woensdag tegen AA Gent.

Net als Simon Mignolet gaf ook Vincent Euvrard zijn versie van de feiten bij het eerste doelpunt van Club Brugge. "Vadis Odjidja veroverde de bal op een foutieve manier, maar mocht doorspelen. We stonden op dat moment met onze verdediging te hoog. Vadis dropte het leer achter ons. Ik verloor de bal uit het oog en plots viel die links van mij. Mignolet anticipeerde op de hoge bal en stond te ver uit zijn doel. Ik wil de fout gerust op mij nemen."

"We hadden tot aan die 1-0 de match perfect onder controle. We gaven niet veel weg. Na de rust werd het spel opener omdat wij op zoek gingen naar de gelijkmaker. Club heeft dat perfect uitgespeeld. Je weet dat op verplaatsing bij een topploeg elke fout afgestraft wordt. Dat hebben zij twee keer goed gedaan", analyseerde de centrale verdediger van de Kanaries.

Europees voetbal

Euvrard gaf toe dat hij stiekem op de drie punten had gerekend. "Zelfs een puntje was al goed geweest. Nu moeten we woensdag vol aan de bak tegen AA Gent. We moeten onze vierde plaats veiligstellen en uitzicht blijven houden op de derde plek. Deze ploeg verdient absoluut Europees voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties