Keller verruilt allicht Utrecht voor Zwitsers avontuur

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Keller verruilt allicht Utrecht voor Zwitsers avontuur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sander Keller (foto) verlaat FC Utrecht voor een nieuw avontuur bij het Zwitserse Neuchâtel Xamax. Beide clubs bereikten overeenstemming over de te betalen transfersom.

Sander Keller moet er wel nog persoonlijk uit raken met Neuchâtel Xamax, maar dat lijkt maar een formaliteit meer te zijn. De verdediger speelt maar weinig dit seizoen bij FC Utrecht en dus drong een verhuis zich op wilde hij meer speelkansen krijgen.

"Sander heeft mij met zijn zaakwaarnemer gevraagd of een transfer bespreekbaar zou zijn omdat er interesse zou zijn vanwege Neuchâtel. We zouden hem liever niet laten gaan, want Sander is een sterke verdediger die we goed kunnen gebruiken en hij had hier nog een contract voor anderhalf jaar", aldus technisch directeur Foeke Booy.

Maar Booy begrijpt dat Keller gezien zijn leeftijd - hij is er al 31 - meer wil spelen. "Ik heb met de technische staf overleg gepleegd en uit respect voor de verdiensten van Sander voor deze ploeg, hebben we besloten in te stemmen met een vertrek", besluit de TD van FC Utrecht.




 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties