STVV scout Webers, Arsène en Lagouireh

De Nijs Michael
| 9 reacties
STVV scout Webers, Arsène en Lagouireh
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sint-Truiden heeft er een uiterst wisselvallige eerste seizoenshelft opzitten en dat willen de Kanaries niet meer meemaken. De club zoekt dan ook naar versterking. Zo zijn onder meer Bart Webers, Faed Arsène en Nayib Lagouireh in beeld op Stayen.

De interesse in Webers is vrij concreet, want de de 26-jarige middenvelder werd volgens HBvL afgelopen weekend persoonlijk gescout STVV-trainer Guido Brepoels. Toch zal Sint-Truiden het niet makkelijk hebben om de speler van Heist te strikken, want ook Willem II, Club Brugge en Westerlo zaten in de tribune voor hem.

Daarnaast heeft ook Arsène de aandacht van de Kanaries getrokken. Ook hij werd afgelopen weekend gescout door trainer Brepoels. De 25-jarige aanvaller, die zijn opleiding genoot bij het Franse Lens, scoorde dit seizoen al twaalf treffers voor Olympic Charleroi. Hij is bovendien international bij Madagascar.

Tot slot is ook Lagouireh een optie voor STVV. De negentienjarige Belg werd de voorbije maanden meermaals gescout. De aanvaller is eigendom van Feyenoord, maar dit seizoen werd de voormalige speler van Verbroedering Geel uitgeleend aan Excelsior.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties