Ost: "Het zal nog moeilijk zijn tegen Charleroi"

Fabian Morren
| 0 reacties
Ost: "Het zal nog moeilijk zijn tegen Charleroi"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eupen boog tegen Charleroi een 0-2- achterstand om in een 4-2- overwinning. De ploeg van trainer Dany Ost heeft nu zes punten meer dan Charleroi in de play-downs en er zijn nog twee duels te spelen.

Volgende week kan Eupen het dus helemaal beslissen. "Het was heel spectaculair", zei Ost aan de VRT. "Charleroi heeft in de eerste helft  twee doelpunten gemaakt uit twee kansen terwijl Riou twee goede kansen voor ons knap redt. Al moet ik toegeven dat Charleroi wel beter was, wij waren het eerste halfuur bijzonder zwak."

"Ik heb tijdens de rust heel veel gesproken met mijn spelers en gezegd dat er nog een kans was als we snel konden scoren en meer bevrijd zouden gaan spelen", vervolgde de coach. "Ik begreep niet dat we in de eerste helft zo zenuwachtig speelden."

Eupen zit zo goed als zeker in de eindronde, maar Ost blijft voorzichtig. "Het is nog niet binnen, alles is mogelijk in voetbal, dat hebben vandaag wel gezien. Het zal nog moeilijk zijn, ik ken de mentaliteit in Charleroi. Maar we hebben alles natuurlijk in eigen handen, we moeten gewoon rustig blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties