Janevski wil snel in België aan de slag

Tomas Taecke
| 4 reacties
Janevski wil snel in België aan de slag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cedomir Janevski, de man die vijf seizoenen geleden de laatste prijs van Club Brugge won, wil zo snel mogelijk in België aan de slag. De Macedoniër werd twee weken geleden ontslagen bij de Cypriotische club Ethnikos Achnas.

Enkele weken geleden werd Cedomir Janevski wegens financiële problemen de laan uitgestuurd bij het Cypriotische Ethnikos Achnas. Nochtans deed de ex-coach van Club Brugge, die in 2007 de beker van België won, het allesbehalve slecht in Cyprus.

"Toen ik bij Ethnikos begon, stond de club voorlaatste in de rangschikking", zegt 'Cedo' in een gesprek met HN. "Niet zonder moeite heb ik hen uit de degradatiezone weggeloodst en mogen ze straks deelnemen aan de play-offs".

De 50-jarige Janevski is ondertussen thuis in Loppem (nabij Brugge) en kijkt reikhalzend uit naar een nieuw Belgisch avontuur. "Ik sta open voor eender welk bod en wil ook verschillende taken uitvoeren. Ook in de tweede klasse wil ik aan de slag, maar niet om aan te modderen. Een club met een goede structuur en gezonde ambitie mag mij altijd bellen. Ik deed ondertussen ervaring op als hoofdtrainer en assistent in verschillende landen".

Janevski was zowel hoofd- als hulptrainer bij Club Brugge en assisteerde ook Sollied bij AA Gent en Olympiakos. Hij werkte ook voor El Shaab en was hoofdtrainer bij Rode Ster Belgrado.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties