Radzinski: "Anderlecht wordt kampioen"

Jefrey Van der Straeten
| 5 reacties
Radzinski: "Anderlecht wordt kampioen"
Foto: © SC

In een interview met Het Nieuwsblad kijkt Tomasz Radzinski vooruit op de topper tussen Anderlecht en Club Brugge. Volgens de Poolse Canadees wordt paars-wit kampioen.

Binnenkort speelt Radzinski met zijn huidige club Waasland-Beveren voor promotie naar eerste klasse. Hoewel hij in de tweede klasse speelt, volgt de kleine spits uiteraard nog steeds zijn ex-club.

“Voor mij mag Jovanovic wel eens goed roepen in de kleedkamer en zelfs aan de coach of het bestuur zijn ongenoegen laten blijken, zolang het maar binnenskamers blijft”, steekt Radzinski van wal.

De voormalige spitsbroeder van Jan Koller gelooft dat Anderlecht kampioen wordt, “want Anderlecht heeft de stress nodig om te presteren.”

Volgens Radzinski zijn zowel Suarez als Mbokani klaar om de stap naar de Premier League te zetten, "maar ze zullen zich moeten aanpassen. De balcirculatie is er sneller en de passes veel harder."

Toch heeft ook Radzinski, met zijn kleine postuur, een mooie tijd gekend in Engeland. "In mijn tijd had ik nog het geluk dat één van de twee centrale verdedigers in Engeland altijd iets trager was, maar nu zijn die verdedigers ook krachtiger, sneller en slimmer. Vroeger liep ik tegen hun uitgestrekte arm en die bogen mee. Wie nu tegen zo'n arm loopt, valt omver.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties