Cyriac: "Ben in leuke vestiaire terechtgekomen"

Cyriac: "Ben in leuke vestiaire terechtgekomen"
Foto: © SC

Gohi Bi Cyriac moest een tijdje wachten op zijn voorstelling bij Anderlecht. Gisteren, tijdens de jaarlijkse persconferentie, nam men de gelegenheid te baat om de Ivoriaanse aanvaller even met de pers te laten spreken.

"Anderlecht is toch een stap hoger dan Standard", vertelt Cyriac in Het Nieuwsblad. "Ik voelde dat het tijd was om te vertrekken. Op Anderlecht ben ik in een leuke vestiaire terecht gekomen, enigszins tegen mijn verwachtingen in eigenlijk. Ik had een koele ontvangst verwacht. Met Juhasz heb ik bijvoorbeeld al heel wat duels uitgevochten en ik had van hem het beeld van een ietwat onaangename man. Maar net als de andere spelers is het een leuke ploegmaat."

Cyriac mikt na zijn knieblessure om tegen januari helemaal bij de groep te kunnen aansluiten. "Ik ben wat voor op mijn programma, maar ik blijf voorzichtig. De stage in januari is mijn doel. Mijn keuze voor Anderlecht is eerst en vooral een sportieve keuze, niet alleen om de Belgische nationaliteit te hebben. Als ik ooit de keuze zou krijgen tussen de Rode Duivels en Ivoorkust, dan zou ik op dat moment beslissen. Ik sluit niets uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties