Van den Brom: "Tegen het einde van de maand zal het beter gaan"

Van den Brom: "Tegen het einde van de maand zal het beter gaan"
Foto: © SC

Anderlecht begon de competitie vorig seizoen met een valse noot na het verlies op het veld van OH Leuven. De Brusselaars willen die fout geen twee jaar op rij maken en trekken uiterst geconcentreerd naar Kortrijk.

"Samen met de hele groep snakken we naar de start van de competitie", aldus van den Brom op de site van Anderlecht. "We weten dat ons een heel zwaar programma wacht in augustus, maar daar kijk ik naar uit. Onze voorbereiding was kwalitatief van voldoende hoog niveau om deze maand goed door te komen

"Ik sta met deze groep nog niet waar ik wil staan, maar dat is normaal. Ik denk niet dat er één ploeg is die bij de start van de competitie helemaal klaar is, hoe erg je dat ook wil. De echte automatismen moeten nog groeien en daarom is het ook goed dat we zoveel wedstrijden hebben in de maand die volgt. Ik denk dat we tegen het einde van de maand al veel beter zullen spelen dan nu."

Zaterdag trekt Anderlecht naar Kortrijk. "De eerste match in een competitie is altijd belangrijk, dat besef moet er zijn bij de spelers en dat is er ook."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties