Voetbalkrant.com is eerste shirtsponsor Beerschot

Fabian Morren
| 581 reacties
Voetbalkrant.com is eerste shirtsponsor Beerschot
Foto: © SC

Voetbalkrant.com spaart kosten noch moeite om zijn positie als marktleider inzake online voetbalberichtgeving in België te bevestigen. We hebben opnieuw belangrijk nieuws.

Eerder deze week stelden wij reeds onze nieuwe website voor, vandaag mogen wij u trots melden dat Voetbalkrant.com komende zaterdag shirtsponsor is van eersteklasser Beerschot AC.

Beerschot zal bij iedere tegenstander met een andere shirtsponsor spelen. Voetbalkrant.com speelde, zoals dat in het voetbalmilieu hoort, kort op de bal. Daardoor zal Voetbalkrant.com komende zaterdag, tijdens de thuiswedstrijd tegen Lokeren, op de shirts van Beerschot prijken. Ook op de terugwedstrijd zullen we van de partij zijn.

Manuel Gonzalez, CEO van Voetbalkrant.com, is zeer verheugd met deze overeenkomst. “Dit kon voor ons niet beter uitkomen. We hebben net onze nieuwe website gelanceerd en vieren vanaf oktober onze tiende verjaardag. Daar komt nog eens bij dat augustus eraan komt, en dat is traditioneel een topmaand voor ons.” Op de laatste dag van de transfermarkt doet Voetbalkrant.com een beroep op 10 redacteurs, die heel de dag door alle transfers in kaart brengen. Een intensieve aanpak die door de lezers gesmaakt wordt, want vorig jaar surften meer dan 100.000 mensen op 31 augustus naar Voetbalkrant.com.

“Dat we uitgerekend tegen Lokeren op de shirts van Beerschot staan, is geen toeval”, zegt Gonzalez. “Natuurlijk is er de primeur, maar met Adrie Koster en Peter Maes staan er ook twee trainers naast het veld die houden van verzorgd en aanvallend voetbal. Hun passie die op de spelers en toeschouwers afstraalt, is te vergelijken met de passie die onze werknemers tonen om van Voetbalkrant.com de beste website te maken.”

Voetbalkrant.com begon in 2002 met een team van gepassioneerde vrijwilligers, maar sinds drie jaar zorgen professionele redacteurs voor online nieuws, heet van de naald. Op het afgelopen EK was Voetbalkrant.com nog met vier journalisten (de grootste Belgische redactie) geaccrediteerd. “We zijn ook uitgegroeid tot marktleider en willen die positie graag behouden én verstevigen. Nu al surfen er dagelijks 50.000 tot 70.000 mensen naar Voetbalkrant.com en Walfoot.be, goed voor +-300.000 gelezen artikels per dag. Eigenlijk een Rock Werchter per dag dus”, aldus Gonzalez. Walfoot werd in 2008 aan de Voetbalkrant-groep toegevoegd om op die manier een nationale voetbalwebsite te creëren.

“We willen ons meer engageren om de voldoening die we krijgen uit het voetbal, terug te pompen naar onze lezers, clubs, spelers en dergelijke meer in de voetbalwereld. Daarom dat we zeer trots zijn dat Beerschot aan ons dacht om als eerste deel te nemen aan hun innovatief en ambitieus sponsorprogramma. Onze lezers zullen we tijdens ons feestjaar verwennen met nog meer kwalitatief nieuws, leuke prijzen, voetbalreizen en dergelijke meer. Zo delen we vanaf maandag de laatste 50 tickets voor de interland België – Nederland uit. Deze deal met Beerschot is alvast een uitstekend startschot”, besluit Gonzalez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties