Anderlecht wil talent van Chelsea

Christophe van den Boom
| 84 reacties
Anderlecht wil talent van Chelsea
Foto: © SC

Anderlecht heeft zijn oog laten vallen op Gaël Kakuta. De beloftevolle Fransman is eigendom van Chelsea, maar dat schrikt Paars-Wit niet af. Ze willen hem in januari al binnenhalen. Dat meldt La Dernière Heure.

Anderlecht-trainer John van den Brom zou graag versterking willen op de flanken. Daarbij zoeken ze naar een jonge, levendige en creatieve speler, gelijkend op het profiel van Matias Suarez die naar CSKA Moskou lijkt te trekken. De Nederlandse coach is zich er van bewust dat Vargas nog tijd nodig zal hebben en Molins stelde teleur in de Beker van België.

Daar komt Kakuta in het spel. Dat is een Franse belofte die onder contract staat bij Chelsea, maar dit seizoen uitgeleend werd aan Vitesse Arnhem. Voordien werd hij uitgeleend aan Fulham, Bolton en Dijon. In Nederland voelt hij zich niet goed in zijn vel en daar wil Anderlecht van profiteren. Herman Van Holsbeeck kan immers zijn goede contacten bij Chelsea aanspreken, nadat hij hen Romelu Lukaku verkocht. De kans is dus reëel dat dit Franse talent binnenkort in het Astridpark aantreedt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties