Jovanovic: "Ik denk eraan om België te verlaten"

Fabian Morren
| 125 reacties
Jovanovic: "Ik denk eraan om België te verlaten"
Foto: © SC

Milan Jovanovic overweegt om Anderlecht en België na dit seizoen te verlaten. "Het is mijn taak om Anderlecht de titel te schenken. Maybe my last in Belgium...", zegt de Servische aanvaller.

"Ik steek niet weg dat ik niet meer zo goed ben als voor Nieuwjaar, maar als flank­aanvaller ben ik ook afhankelijk van de prestaties van de ploeg", aldus Jovanovic in Het Nieuwsblad. "Ik raak gefrustreerd als ik te weinig ballen krijg."

"Eigenlijk is tweede spits nog altijd mijn ­beste positie", vervolgt Jova. "Als ik meer in de box zou komen, dan zou ik nog meer scoren. I am sure . Maar 95 procent van mijn matchen bij Anderlecht speelde ik op links."

Play-offs

Het systeem van de play-offs zit Jovanovic dwars. "Dat ben ik wel moe. Dat we tien extra toppers moeten spelen, kan ik nog aanvaarden, maar de halvering van de punten is nonsens", stelt de Serviër.

"Waarom geven we al onze concurrenten nog twee ­extra kansen om ons in te halen? De competitie is toch al boeiend genoeg zo? Soms lijkt Anderlecht ongenaakbaar, soms zitten we in een diepe crisis. Een beter verhaal kun je niet schrijven."

Jovanovic overweegt een vertrek. "Ik denk eraan om België te ­verlaten, maar nu is het mijn taak om Anderlecht kampioen te maken. Als ik vertrek, dan wil ik door de grote poort vertrekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties