Interview Van den Brom: "We lijken wel aangeschoten wild"

Van den Brom: "We lijken wel aangeschoten wild"
Foto: © SC

De schorsing voor Guillaume Gillet blijft staan op vier speeldagen. Trainer John van den Brom kwam tijdens een persconferentie nog even terug op de straf voor zijn speler.

“We kunnen over deze situatie lang blijven discussiëren. In een wedstrijden vallen zulke zaken zoveel voor. Als je echt te laat bent – wat in het voetbal zeker kan voorkomen – komt het vaak slechter over dan dat de intentie was."

"Guillaume had in eerste instantie de bal en doordat hij doorglijdt raakt hij ook de speler. Het is al de tweede keer dat het hem overkomt. Dat irriteert me wel, omdat ik daardoor een speler vier wedstrijden niet kan opstellen.”

“Het verrast me dat er met een aantal situaties die dit weekend op het veld van Club Brugge zijn voorgevallen helemaal niets gedaan wordt. Dan denk ik dat het allemaal voor geen meter klopt. Waarom de ene wel en de andere niet? Zoiets leeft ook in de groep, namelijk dat we een beetje aangeschoten wild lijken te zijn.”

“De media spelen daarin ook een rol. Bij de fout van de ene is het enorm groot nieuws, bij de andere lijkt het niet belangrijk. Maar we moeten daar als club mee leren leven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties