Reactie Been: "We mogen nog blij zijn met dit punt"

Fabian Morren
| 6 reacties
Been: "We mogen nog blij zijn met dit punt"
Foto: © SC

Mario Been moest voor het eerst als coach een wedstrijd vanuit de tribune volgen. "Dat is niet meteen het leukste, want je kunt bijna niets doen tijdens de wedstrijd", zucht de Nederlander.

Neen, Been straalde niet na afloop van het gelijkspel van Genk tegen Zulte Waregem. "Ons eerste kwartier was heel matig. Zulte Waregem kwam dan ook verdiend op voorsprong. Gelukkig viel de gelijkmaker al snel en pakten we de wedstrijd over. Met De Ceulaer en Monrose kregen we ook kansen, maar met die 1-1 aan de rust was ik wel tevreden", aldus de coach.

"Tijdens de rust had ik gevraagd om sneller onze spitsen te zoeken", zegt Been. "Maar we mogen onze handen dichtknijpen dat we hier nog een punt pakken. Zulte Waregem was beter in de tweede helft. Ik vind het een ontgoochelende prestatie van ons. Aan de andere kant moet je Zulte Waregem ook wel een compliment geven."

"Zulte Waregem speelt gewoon heel goed voetbal. Alles ligt heel dicht bij mekaar in deze play-off I. Het zullen nog acht heel zware wedstrijden worden", beseft Been. (FM)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties