Reactie Jörgensen: "Natuurlijk wil ik meer spelen"

Robby Morren
Robby Morren
| 42 reacties
Jörgensen: "Natuurlijk wil ik meer spelen"
Foto: © SC

Jesper Jörgensen mocht tegen Lokeren voor het eerst in vier maanden nog eens aan de aftrap verschijnen bij Club Brugge. De Deen hoopt dat hij zijn coach heeft kunnen overtuigen.

Door Robby Morren

De laatste basisstek van Jörgensen dateert al van 1 december 2012, toen werd hij aan de rust vervangen. De Deen was dan ook maar al te blij dat Garrido hem tegen Lokeren liet starten. 

"Dit was de eerste basisplaats in vier maanden voor mij. Ik probeer mijn rol zo goed mogelijk te vervullen in functie van het team. Natuurlijk hoop ik op meer speelgelegenheid, iedere speler wil natuurlijk zo mogelijk voetballen." Of hij tevreden is over zijn prestatie? "Laat anderen daar maar over oordelen. De coach heeft alvast aangegeven dat hij tevreden is."

De drie punten die Club Brugge meenam uit Lokeren zorgen ervoor dat blauw-zwart op koers blijft. "Deze overwinning was zeer belangrijk, zeker omdat we onze eerste wedstrijd hadden verloren. Het had wel dramatisch geweest indien we met 0 op 6 aan de play-offs waren begonnen. Ik ben blij met de winst."

Blamage op Anderlecht

Volgende week wacht Club Brugge de zware verplaatsing naar Anderlecht. Jörgensen is op zijn hoede. "Ik weet nog hoe het daar vorige keer gelopen is", verwijst hij naar de zware 6-1 nederlaag in november.

Toch blijft er nog veel mogelijk in deze play-offs. "Het is totaal overbodig om nu over de titel te spreken maar alles kan wel heel snel gaan in de play-offs. Als je twee keer na elkaar wint over verliest heb je onmiddellijk een heel ander verhaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties