"Wat heb ik Biglia eigenlijk misdaan?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
"Wat heb ik Biglia eigenlijk misdaan?"
Foto: © SC

Nicolas Frutos en Lucas Biglia leven sinds het vertrek van eerstgenoemde op voet van oorlog. Het was dan ook opvallend dat de Argentijnen elkaar woensdag begroetten met een kus.

Aanleiding van de twist: Frutos had Biglia enkele jaren geleden aangeraden om te veranderen van makelaar. De Reiger was immers van mening dat de man een slechte invloed had op de aanvoerder van Anderlecht. En dat schoot bij Biglia in het verkeerde keelgat. El Principito verbrak het contact met Frutos en liet optekenen dat hij enkel nog met echte vrienden wil omgaan.

“Heeft hij dat gezegd?”, aldus een verbouwereerde Frutos in Het Nieuwsblad. “Ik was eigenlijk geen echte vriend van hem. In Anderlecht was ik zijn broer. Binnen de club deed ik alles voor hem. Wat heb ik hem in godsnaam misdaan?”

Toch weigert de boomlange Argentijn met modder te gooien naar zijn landgenoot. “Ik blijf erbij dat Lucas een fantastische gast is. Voor de wedstrijd tegen Lokeren hebben we elkaar gewoon begroet. Misschien is hij mijn telefoonnummer kwijt.”

Ook over die andere Argentijn bij Anderlecht wilde Frutos nog iets kwijt. “Ik ken Matias Suarez niet zo goed. Maar hij is een geweldige voetballer die in eender welke competitie aan de bak zal komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties