Raymaekers hoopt op lang seizoen met OHL

Raymaekers hoopt op lang seizoen met OHL
Foto: © SC

Oud-Heverlee Leuven is goed op weg naar een ticket voor de finale van play-off II. "Hoe langer het duurt, hoe meer kans ik heb om nog eventjes met de groep te kunnen trainen", lacht een revaliderende Wim Raymaekers.

Op 23 oktober van vorig kalenderjaar viel de centrale verdediger uit in de wedstrijd tegen KV Mechelen. Een zware knieblessure en een maandenlange revalidatie waren zijn deel. Raymaekers ziet echter licht aan het einde van een lange tunnel.

“Vooral tijdens de wedstrijden heb ik het moeilijk gehad”, bekent Raymaekers in Het Nieuwsblad. “Bij een achterstand zou ik op het veld willen springen. Ik denk dat de stewards me al hebben moeten tegenhouden. (lacht) Niets kunnen doen voor je ploegmaats en machteloos toekijken, is de grootste straf die er bestaat voor een voetballer.”

Voor de centrale verdediger is het geen toeval dat OHL straks om de finale van play-off II speelt. Hij hoopt zelf ook dat het allemaal nog eventjes duurt. “Ik denk dat we het gaan halen”, gaat Raymaekers verder. “Ik voel dat de wil er is. Bij de spelers en bij de supporters! Persoonlijk zou ik het ook leuk vinden als het seizoen heel lang duurt. In dat geval krijg ik de kans om wat ritme op te doen op een training.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties