Reactie Ezekiel: "Iedereen ontgoocheld"

Ezekiel: "Iedereen ontgoocheld"
Foto: © SC

Standard kwam in de tweede helft plots in de match, maar het moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven tegen Club Brugge. Imoh Ezekiel was aangeslagen na de wedstrijd.

Aernout Van Lindt in Luik

“Dit is een hele grote klop. Hadden we gewonnen, dan deden we serieus mee. Maar we verloren en dat is een grote teleurstelling. Iedereen is heel ontgoocheld bij Standard. We speelden aanvankelijk echt beter en het is dan ook spijtig voor iedereen dat we verloren.”

“We hebben alles gegeven, maar dat was vandaag niet genoeg. Het was te lastig voor ons om te scoren. Het lukte niet om volledig terug in de wedstrijd te komen.”

De titel is nu weg voor Standard en ook Europees voetbal wordt ineens moeilijk. “We hebben nog twee matchen te gaan. Alles kan dus nog. De titel is misschien weg, maar we strijden nog voor een Europees ticket. We hebben dat ook echt nodig. We moeten dus nog twee keer hard werken.”

De spits kreeg opnieuw een nieuwe speler naast zich voorin bij Standard: “Het was de eerste keer dat ik met Tucudean speelde voorin. Dat was zeker niet makkelijk, maar we hebben ons best gedaan om er samen het beste van te maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties