Reactie Jovanovic: "Ik weet niet of ik bij Anderlecht blijf"

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
Jovanovic: "Ik weet niet of ik bij Anderlecht blijf"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dolle vreugde in het Anderlechtkamp na het behalen van de titel. Ook Milan Jovanovic glunderde. Of hij bij Anderlecht blijft, is voorlopig nog een groot vraagteken. "Ik weet niet of Anderlecht zijn 33e titel met mij zal pakken."

Door Robby Morren

Anderlecht had genoeg aan een gelijkspel om de titel binnen te rijven maar het was zweten tot het laatste fluitsignaal. "Het was een hele moeilijke wedstrijd. Vooral tijdens de eerste helft hadden wij het moeilijk en het was ook warm om te voetballen. Zulte Waregem is een ploeg in vorm."

"Ach, dit is eigenlijk een logische eindstand: Anderlecht kampioen en Zulte Waregem tweede. Dit is het beste voor iedereen", lachte de Serviër. Welke titel de mooiste is? "Ik heb er twee behaald met Standard en twee met Anderlecht en elke titel is even mooi."

Of Jovanovic ook volgend seizoen nog in het Constant Vanden Stockstadion zal voetballen, is nog onduidelijk. Het Anderlecht-bestuur had hem een nieuw contract beloofd indien de landstitel werd behaald. Jova?

"Ik ken mijn toekomst nog niet. Ik zal nu met de club praten. In voetbal is alles mogelijk, ik weet nog niet waar ik volgend seizoen zal spelen. Wat ik wel weet is dat je in het voetbal alles moet verdienen."

"Vorig jaar was ik 31 jaar en behaalde Anderlecht zijn 31e landstitel. Nu ben ik 32 en pakte Anderlecht zijn 32e titel. Volgend jaar word ik 33 maar ik kan niet zeggen of de 33e titel met of zonder mij zal zijn", besloot de Serviër met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties