Burgemeester Waregem: "Supporter krijgt mes in de rug gestoken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Burgemeester Waregem: "Supporter krijgt mes in de rug gestoken"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Burgemeester van Waregem, Kurt Vanryckeghem, heeft vanmorgen op Radio 1 gereageerd op de berichten omtrent de stadionverhuis van Zulte Waregem. "De supporters krijgen een mes in hun rug gestoken", zo zegt de burgervader.

Vanryckeghem kon zijn oren niet geloven toen hij het nieuws vernam. “Ik ben vanochtend ontwaakt in de hoop dat het een nachtmerrie was. Twee dagen nadat we met het bestuur zingend en juichend op het podium stonden, krijgen de supporters van Zulte Waregem een mes in de rug gestoken”, aldus de burgemeester.

“Dat is ongehoord. Het wordt dringend tijd dat deze economische en commerciële koehandel binnen de sport stop." De burgemeester geeft ook aan dat het stadsbestuur wel degelijk moeite heeft gedaan voor Essevee. “Wij hebben de verlichting vernieuwd, veldverwarming geïnstalleerd, we hebben een investeringstoelage beloofd voor het oefencomplex en de oefenterreinen worden momenteel herlegd.”

De stad heeft zelfs al gedacht aan een nieuw stadion, zo vertelt de burgemeester. “De plannen voor een nieuw stadion liggen klaar en in afwachting hebben wij ongeveer 700.000 euro uitgetrokken voor wijzigingen aan het Regenboogstadion zodat er Europees voetbal mogelijk is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties