Transfergeruchten van de Dag

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 59 reacties
Transfergeruchten van de Dag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

De mercato trekt zich stilaan op gang. Hoe zit het vandaag met de transfergeruchten? Vallen er in de loop van de dag toptransfers uit de bus of wordt het eerder een mager beestje? Een overzicht.

Axel Witsel lonkt naar Paris Saint-Germain. De Franse landskampioen wil de Rode Duivel graag onder de Eifeltoren zien kamperen. De middenvelder liet zelf ook al optekenen iets te zien in een avontuur in de Ligue 1. HIER kan je het meer lezen.

En Zenit dreigt nog een sterkhouder richting Frankrijk te zien vertrekken. AS Monaco wil de Braziliaan in de aanval graag koppelen aan Radamel Falcao.

Marouane Fellaini flirt dan weer met Arsenal. De looneisen van de Rode Duivel zouden volgens Engelse bronnen echter te hoog liggen. Ook Manchester United blijft geïnteresseerd in de middenvelder. Lees HIER meer.

Thorgan Hazard lonkt dan weer naar KRC Genk. Er zouden zelfs al informatieve gesprekken plaatsvinden in de Cristal Arena. Maar ook RSC Anderlecht loert naar de broer van Eden. Bovendien heeft laatstgenoemde een extra troef in handen: de Champions League. Wil je het volledige verhaal nalezen? Klik dan HIER.

Anderlecht hoopt ook dan Demy de Zeeuw een jaartje langer in het Astridpark voetbalt. John van den Brom liet gisteren op een persconferentie optekenen dat hij de Nederlander graag wil houden. HIER lees je het volledige verhaal, aangevuld met enkele andere berichten rond de paars-witte spelers.

Edison Cavani zou dan weer de poort in Napoli achter zich dichtslaan. Chelsea wil de aanvaller graag inlijven. Komt er nog extra concurrentie voor Romelu Lukaku bij The Blues?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties