Geruchten van de dag

Fabian Morren
| 33 reacties
Geruchten van de dag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Demy De Zeeuw heeft zich vandaag opnieuw gemeld bij Spartak Moskou. Lees hier meer...

Volgens Gazet van Antwerpen toont KV Mechelen belangstelling in de transfervrije Benjamin Mokulu.

Iedereen lijkt Gareth Bale wel te willen. Na Real Madrid en Manchester United aast nu ook Juventus op de linkspoot van Tottenham.

Carl Hoefkens zaait verwarring op Twitter. Verhuist hij naar Stoke? Het hele verhaal lees je hier...

Paris Saint-Germain ziet de komst van Xabi Alonso wel zitten. De 31-jarige middenvelder heeft nog slechts een jaar contract bij de Koninklijke.

Ook Standard deed een (tevergeefse) poging om Ilombé Mboyo van AA Gent aan te trekken. Lees hier meer...

Chelsea is niet van plan om Arsenal zomaar een vrijgeleide te geven in de strijd om Wayne Rooney. De spits flirt al een hele tijd met een vertrek bij Manchester United.

Niet alleen Aalborg, maar ook Bröndby zou interesse tonen in Thomas Enevoldsen. De Deen van KV Mechelen zou echter de voorkeur geven aan zijn voormalige club: Aalborg dus.

Van Junior Malanda komen tegenstrijdige berichten. Blijft hij bij Zulte Waregem of niet? Lees hier meer...

Voor Oscar Cardozo neemt de belangstelling alleen maar toe. Real Madrid, Manchester City, Chelsea en Cardiff City azen op de Paraguayaan van Benfica.

Volgens Mediaset heeft Real Madrid een nieuw doelwit gevonden: Andrea Pirlo. Carlo Ancelotti, de nieuwe coach van de Koninklijke, werkte al samen met de Italiaanse middenvelder bij AC Milan.

William Vainqueur heeft aan belangstelling geen gebrek. Vooral vanuit de Premier League en de Franse Ligue 1 zou er heel wat interesse zijn in de Franse middenvelder, die Standard verlaat via de wet van '78.

BX Brussels is zich volop aan het versterken voor volgend seizoen. De club stelde vandaag opnieuw een speler voor. Lees hier meer...

Sunderland heeft zich versterkt met drie vrije transfers. De club wil een seizoen zoals vorig jaar absoluut vermijden. Lees hier meer...

Adam Maher is officieel van PSV. Lees hier meer...

Halil Altintop keert terug naar de Bundesliga. De Turk komt transfervrij over van Trabzonspor. Lees hier meer...

Rodney Sneijder, de jongere broer van Wesley Sneijder, trekt ook naar Turkije. Klik hier voor meer info...

Arsenal zou Lars Bender op het oog hebben. Leverkusen weigerde volgens de Duitse pers al een bod van 23 miljoen euro. Lees het HIER.

United heeft veel over voor Thiago van Barcelona. Het bood de Spaanse middenvelder naar verluidt 140.000 €/week. Hier vindt u meer info.

Chelsea zou Torres willen inruilen voor Stephan El Shaarawy. De club richt zijn pijlen op de aanvaller omdat ze het treuzelen van Napoli in het dossier Cavani beu is. Lees alles HIER.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties