Kijk live naar Gent - Stuttgart en win een abonnement!

Redactie
| 0 reacties
Kijk live naar Gent - Stuttgart en win een abonnement!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen voor de wedstrijd tussen AA Gent en Stuttgart? Geen probleem: via Unibet TV kan je de match live bekijken. Je kan er zelfs een abonnement mee winnen.

Straks kan je via Unibet TV helemaal gratis en live meekijken naar de wedstrijd tussen Gent en Stuttgart, een echte galamatch en tevens de eerste partij ooit in de Ghelamco Arena. Wat extra interessant is, is dat je daardoor ook nog eens een abonnement kan winnen op je favoriete club.

Schrijf je in bij Unibet en duid meteen ook je favoriete club aan. Waarom? Wel, je maakt dan kans op een gratis abonnement. Wij betalen je abonnement voor het hele seizoen integraal terug! Een unieke kans om een gratis seizoen voetbal te bekijken. Eén van de deelnemers mag volgend jaar ook op onze kosten naar Londen voor een wedstrijd van Chelsea. Hotel, tickets en vervoer wordt door Voetbalkrant.com en Unibet betaald.

Dus 60 euro GRATIS inzetten op één of meerdere wedstrijden naar keuze én kans maken op een abonnement bij je favoriete club + een gratis wedstrijd van Chelsea bijwonen... Redenen genoeg dus om je hier in te schrijven! 

Wint Gent zijn eerste oefenpartij? Gok erop via onze partner. De gratis 60 euro kunnen 180 euro opleveren bij een overwinning van AA Gent in de Ghelamco Arena! Een aanrader. Voor een overwinning van Stuttgart kan je 132 euro krijgen. Zet zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties