Volksfeest in Waregem, part two?

Volksfeest in Waregem, part two?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem heeft de poules van de Europa League weten te bereiken. Een opmerkelijk resultaat, dat vermoedelijk niet onopgemerkt zal voorbijgaan in Waregem en omstreken. De Supportersfederatie Esseveefans trekt alvast met een bus naar Oostende om de spelers te ontvangen.

De Supportersfederatie Esseveefans legt vanavond een bus in, die om 17 uur zal vertrekken aan het Regenboogstadion. De bus trekt vandaar naar Oostende, waar de spelers van Zulte Waregem zullen landen in de vooravond na de knappe overwinning tegen APOEL in Nicosia.

Het is de bedoeling dat de spelers zo een hartelijke ontvangst krijgen als ze terug voet zetten op Belgische bodem.

"Forzaaaaa ..." 

Daarna trekken spelersbus en supportersbus samen terug naar de Gaverbeek, waar vermoedelijk nog vele andere fans de spelers rond 20 uur zullen opwachten.

Zondag is er de vermoedelijk uitverkochte topper tegen Anderlecht - waarvoor geen tickets de dag zelf zullen kunnen worden gekocht.

Het lijkt echter nu alvast een eerste feestje en een lang weekend te gaan worden rondom het stadion van Essevee. Binnen een uurtje weet de club overigens aan welke ploegen het zich mag verwachten in de poulefase van de Europa League. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties