Reactie Mbemba: "Ik hoop dat Cavani en Ibrahimovic spelen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Mbemba: "Ik hoop dat Cavani en Ibrahimovic spelen"
Foto: © SC

Chancel Mbemba speelde weer een zo goed als foutloze wedstrijd tegen OH Leuven. Dinsdag staat hij echter weer oog in oog met de sterren van PSG en dat wordt andere koek.

Mbemba had geen al te moeilijke avond tegen OHL, maar zag zijn team wel lang zoeken. "Het was niet makkelijk. We hebben er voor moeten werken", aldus de Congolese verdediger. "Het liep niet zoals we wilden in de eerste helft, maar na die eerste goal hebben we vertrouwen gepakt. Dat doelpunt viel op het beste moment."

"We hebben deze week twee keer hard moeten werken, maar het spel was toch al beter dan in Oostende. Iedereen speelt met het mes tussen de tanden tegen ons, maar het belangrijkste is dat we punten pakken. Het vlotte spel komt wel."

Dat zou dinsdag al mogen komen, want een rammeling tegen PSG vermijden, is nu de eerste opdracht. "Iedereen is enorm gemotiveerd. We zullen 100 procent moeten zijn. Ibrahimovic en Cavani? Ik hoop echt dat ze spelen", sprak Mbemba woorden waarmee niet al zijn ploegmaats het eens zullen zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties