Actie in de Copa Del Rey & Manchester United live

Redactie
| 0 reacties
Actie in de Copa Del Rey & Manchester United live
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. De Copa del Rey en Manchester United kan u vandaag gratis en live zien. Ontdek hier hoe dat mogelijk is:

Vanavond starten de achtste finales in de Copa del Rey met een duel tussen Valencia en Atlético Madrid. Blijft Thibaut Courtois meespelen op drie fronten? Vanaf 22 uur kan u dat live en integraal, bovendien gratis, bekijken.

En in Engeland kan u kijken naar de halve finales van de League Cup, met vandaag Sunderland - Manchester United. Krijgen we een Manchester Derby in de finale? Het is goed mogelijk.

Deze wedstrijd en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Wie wint de Copa del Rey?

U kan er veel geld mee verdienen. Zet dus zeker in en geniet van 60 euro gratis bonus dankzij Unibet. Als Barcelona de prijs pakt, worden die 60 euro er al 132. Maar durven inzetten op Valencia kan je al 2400 euro opleveren - zet dus zeker in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties