Reactie Mitrovic scoort weer: "Zo moeten we altijd spelen"

Mitrovic scoort weer: "Zo moeten we altijd spelen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen grootse wedstrijd die Aleksandar Mitrovic op Daknam speelde, maar voor een spits is het belangrijkste scoren. En dat deed de Serviër, zelfs eentje die Anderlecht de drie punten opleverde.

Johan Walckiers in Lokeren

Mitrovic zijn Engels is nog steeds niet te best, maar tegenwoordig probeert de aanvaller wel uitleg te geven. "Ik scoorde een heel belangrijke goal, dat besef ik ook wel", knikte 'Mitrogoal'. "Het was geen makkelijke wedstrijd, maar het is belangrijk ook in zulke wedstrijden eens te winnen. Het was trouwens een heel mooie pass van Anthony.

"Wij bekijken het wedstrijd per wedstrijd. We speelden als team. Het ging niet zoals we wilden, maar we toonden mentaliteit. Het was geen goeie match, maar we wonnen. De samenwerking met Cyriac loopt ook steeds beter. Hij speelt al enkele weken op hoog niveau en het klikt wel tussen ons. Voor aanvallers is het sowieso belangrijk om te scoren. Daar leven we van."

Maar het aanvalsduo doet meer. "We hebben ook ons verdedigend werk gedaan. En dat is even belangrijk als het aanvallende. Daar heeft de coach erg de nadruk op gelegd. Zo moeten we elke week spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties