Reactie Meunier droomt al van titel: "Ik wil een groot feest met gans Brugge"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 22 reacties
Meunier droomt al van titel: "Ik wil een groot feest met gans Brugge"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge zegevierde gisteren tegen KRC Genk. Toch had blauw-zwart het geluk eventjes aan haar zijde. Bij een 0-0-tussenstand werkte Thomas Meunier de bal van de lijn weg. "Dan ben ik toch beslissend geweest, hé."

Cédric De Volder in Brugge

Thomas Meunier ontpopte zich gisteren tot reddende engel in de partij tussen Club Brugge en KRC Genk. De flankverdediger werkte bij een 0-0-tussenstand een inzet van Fabien Camus van de lijn. "Zou het ook een doelpunt geweest zijn? Ja? Wel, dan ben ik toch beslissend geweest. Maar dat is mijn job natuurlijk."

"Ik heb in de tweede helft een agressief Club Brugge gezien", gaat Meunier verder in zijn analyse. "We wilden absoluut winnen. Club voetbalde een pak kansen bij elkaar, maar het blijft een lastige opdracht om die ook af te maken. Maar de balans is al bij al toch positief. Bovendien pakken we ook een eerste keer de leidersplaats. Dat is toch een leuk gegeven, hé."

Ook Standard, Zulte Waregem en Anderlecht geloven in gouden plak

De rode kaart voor Bennard Kumordzi bleek achteraf een absoluut kantelpunt in de partij. "De kansen gingen op dat moment eindelijk binnen. Maar nogmaals: ook voor de koffie waren die er, hé. Bovendien vond ik onze reactie na die rode kaart goed. We gingen agressiever voetballen en Genk kwam er eigenlijk niet meer uit."

"We blijven dromen van de titel", besluit Meunier. "Ik wil na het seizoen een groot feest met alle fans van Club. Nee, eigenlijk met de volledige stad. (lacht) Maar we zijn er natuurlijk nog niet, hé. Ook Standard, Zulte Waregem en RSC Anderlecht geloven in die gouden plak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties