Waasland-Beveren haalt nieuwe middenvelder en doelman

Waasland-Beveren haalt nieuwe middenvelder en doelman
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren maakte zonet twee nieuwe versterkingen bekend. Middenvelder Zakaria M'Sila en doelman Benny Rogiest tekenden een contract voor twee seizoenen.

M'Sila is een 22-jarige Marokkaan en hij komt transfervrij over naar de Freethiel. M'Sila, die vorig seizoen al testte bij de Waaslanders, ondertekende er een contract voor twee seizoenen met optie op een jaar extra. Eerder speelde hij voor de jeugdploegen van Wydad AC, Lille OSC en AS Monaco alvorens naar België te trekken.

In 2010 vervoegde hij de A-kern van KAA Gent, waar hij tot het einde van het voorbije seizoen onder contract lag. De Buffalo’s leenden hem de afgelopen seizoenen uit aan Moeskroen, Brussels en Hoogstraten. Omdat M’Sila als niet-EU-speler voor zijn 23ste werd opgeleid in België, geldt hij op het scheidsrechtersblad als ‘homegrown’ speler.

De club kwam eveeneens tot een akkoord met Benny Rogiest. De 18-jarige beloftevolle doelman  komt transfervrij over van FC Brussels. Daarvoor stond hij onder de lat bij achtereenvolgens KMSK Deinze, Club Brugge en KAA Gent. Hij speelde ook enkele wedstrijden bij de Belgische nationale jeugdselecties. Rogiest zette bij Waasland-Beveren zijn handtekening onder een overeenkomst voor twee seizoenen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties