Sprokkels: Voormalig Lierse-speler naar Duitsland

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 3 reacties
Sprokkels: Voormalig Lierse-speler naar Duitsland
Foto: © SC

Het WK is onderweg, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Daylon Claasen trekt naar Duitsland

Daylon Claasen, de Zuid-Afrikaanse middenvelder die tot 2013 aan de slag was bij Lierse SK, trekt naar 1860 München. De Duitse traditieclub uit de tweede Bundesliga neemt hem over van het Poolse Lech Poznan.

Buffalo's starten vrije verkoop

De vrije verkoop voor abonnementen bij AA Gent is van start gegaan. De club uit de Artelveldestad bracht tijdens de voorrangperiode al 11.640 seizoenskaarten aan de man.

Fandag Club Brugge bekend

Supporters van blauw-zwart kunnen zondag 6 juli maar beter met stip in hun agenda aanduiden. Op de fandag volgen er verscheidene activiteiten in en om het Jan Breydelstadion en staat ook de officiele spelersvoorstelling gepland. Meer info vind je HIER.

Zidane kiest voor Real B

Zinedine Zidane gaat aan de slag bij Real Madrid Castilla oftewel de B-ploeg van de Koninklijke. "Zizou begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn trainerscarrière bij Real", laten de Madrilenen weten op hun webstek. De gewezen middenvelder was eerder in beeld bij enkele Franse eersteklassers om er het hoofdtrainersschap over te nemen. 

Cercle treedt seizoen met vertrouwen tegemoet

Lorenzo Staelens heeft zin in de nieuwe voetbaljaargang. De oefenmeester van Cercle Brugge kreeg zelfs al vier nieuwe spelers. “En we bleven binnen ons budget. Als het nodig is, hebben we zelfs de ruimte om iets extra te doen.”

Ex-aanvaller RSCA trekt naar Udinese

Cyril Théreau gaat voor Udinese voetballen. De aanvaller mislukte in een vorig leven nog bij RSC Anderlecht, maar maakte de voorbije vier seizoenen het mooie weer bij Chievo Verona.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties