Transfergeruchten 05/08: Atlético aast op duo United, Robinho dan toch naar Santos?

Jens Jacobs
| 44 reacties
Transfergeruchten 05/08: Atlético aast op duo United, Robinho dan toch naar Santos?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze Belgische voetbalcompetitie is op gang getrapt. Toch zijn een pak clubs nog lang niet klaar met hun huiswerk. Een stelling die bovendien ook voor de buitenlandse teams geldt. Welke spelers of coaches worden vandaag gelinkt aan een overgang?

Robinho dan toch naar Santos?

De transfer van Robinho lijkt dan toch niet helemaal van de baan. Er zou nu sprake zijn van een uitleenbeurt.

Atlético meldt zich voor duo United

Atlético Madrid zou zijn oog laten vallen hebben op een duo van Manchester United. De Spaanse landskampioen zou een bod plannen op Javier Hernandez en Shinji Kagawa.

Bayern en Liverpool sluiten deal

Bayern München en Liverpool zijn volgens het Engelse Times tot een akoord gekomen betreffende de overgang van Pepe Reina. De Spaanse goalie, die vorig seizoen nog werd uitgeleend aan Napoli, zou nu dus naar der Rekordmeister verhuizen.

Zenit wil ver gaan voor Bacca

Carlos Bacca, de gewezen spits van Club Brugge, lijkt niet lang bij Sevilla te zullen blijven. Zenit zou 30 miljoen euro willen betalen volgens Estadio Deportivo.

Wolfsburg wil Fransman nog steeds

VFL Wolfsburg zou nog altijd graag Guilavogui willen aantrekken. Atlético houdt echter halsstarrig vast aan de vraagprijs van 15 miljoen euro.

Brandão wordt ploegmaat Gillet

De 34-jarige aanvaller gaat hoogstwaarschijnlijk Saint-Etienne verlaten en trekt naar Bastia.

Anderlecht-killer naar Berlijn?

Hertha BSC zag sterkhouder Adrian Ramos vertrekken naar Borussia Dortmund. Om hem te vervangen denken ze in Berlijn nu aan Kostas Mitroglou, de man die vorig seizoen er nog drie inlegde in het Astridpark.

Feyenoord wil Guidetti

Feyenoord beleefde een ontnuchterende wedstrijd in Europa vorige week en wil versterking halen. John Guidetti zou bovenaan het lijstje staan. De Zweed is eigendom van Manchester City.

Battle for Bony

Zowel Tottenham als Liverpool hengelen naar de diensten van Wilfried Bony. De Ivoriaanse krachtpatser maakte indruk bij Swansea City .

Arsenal wil vervanger Vermaelen

Er is mogelijk een verdedigerscarrousel in de maak bij de top in Engeland. Manchester United wil Vermaelen weghalen bij Arsenal, dat op zijn beurt Daniel Agger wil losweken bij Liverpool. 

Zwolle wil Ajax opnieuw iets afpakken

Nadat PEC Zwolle Ajax al de beker en de Supercup ontnam, wil het nu ook Jody Lukoki van de Amsterdammers ontfutselen. De jonge winger is pijlsnel, maar voorlopig nog iets te duur voor Ron Jans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties