Reactie Foket na pittig oefenduel: "Gelukkig op tijd gesprongen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Foket na pittig oefenduel: "Gelukkig op tijd gesprongen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gent won vanmiddag ook de tweede oefenmatch van de oefenstage tegen het Nederlandse Utrecht. Op een te klein veld waar de boarding gevaarlijk dicht tegen de lijn stond, kregen we enkele stevige duels te zien. Iets té stevig volgens Foket, auteur van de assist voor de enige treffer.

Sander De Graeve in Oliva

De benen van de vleugelspeler werden gisteren al betokkeld in de oefenpot tegen Groningen en ook vandaag haalde een Nederlander stevig de zeis boven. “Gelukkig heb ik op tijd gesprongen. Die van vandaag was er wat over. Die van gisteren raakte tenminste nog een beetje de bal.”

Het was een stevige match. Helemaal op het eind werd er nog stevig doorgegaan op doelman Damjan Siskovski. “Ik vind dat niet nodig, maar dat hoort erbij zeker?” Gent speelde goed, zeker in het eerste half uur. De pressing was bij wijlen verstikkend voor Utrecht.

“Ik vind dat we goed gespeeld hebben, we hebben niet veel weggegeven. Alleen op het einde een paar kansen (toen stonden de invallers op het veld, nvdr.).” De stage was zwaar, dat was bij wijlen duidelijk zichtbaar.

“Of ik niet te moe ben? Het is de laatste dagen al wat beter, ik denk dat we wat afgebouwd hebben. Morgen is er nog één training en daarna krijgen we thuis ook nog twee dagen rust.” Vanhaezebrouck zal er morgen nog één keer flink de pees opleggen. De rust zal nodig zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties