Reactie Castagne niet akkoord met scheidsrechter Dierick

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Castagne niet akkoord met scheidsrechter Dierick
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Timothy Castagne kende pech vrijdagavond. Zijn kopbal belandde op de paal en hij werd uitgesloten na een strenge rode kaart. Maar Genk pakte wel de volle buit tegen Zulte Waregem.

Robby Morren in Genk

"We hadden de wedstrijd in handen en we hebben verdiend gewonnen. We hebben ook heel weinig weggegeven achterin, op één misverstand na."

"Het was belangrijk om onmiddellijk te tonen dat we er klaar voor zijn en dat is gelukt. We zijn zeer gemotiveerd om Europees voetbal te halen."

Misschien heeft de scheidsrechter de fase niet goed gezien

Castagne vond zijn uitsluiting tien minuten voor affluiten te streng. "Ik denk niet dat ik rood verdiende. Ik ging niet met de voet vooruit en niet met een gestrekt been. De scheidsrechter stond achter mij en misschien heeft hij de fase niet goed gezien."

Zijn coach steunde hem. "Castagne is zeker niet het type speler dat vuile overtredingen maakt of die slechte intenties heeft", aldus McLeish.

Er was nog een fase waarbij Castagne van mening verschilde met ref Dierick. "Ik kreeg een duw in het strafschopgebied. Ik kon niets meer doen, dat was volgens mij duidelijk een penalty. Ach, we hebben de drie punten en dat is het belangrijkste."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties