Club Brugge heeft het kampioenenspoor gevonden

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Club Brugge heeft het kampioenenspoor gevonden
Foto: © Photonews

Morgen barst met de opener tussen KAA Gent en KV Kortrijk het PO1-spektakel los. De voorbije dagen hebben we de kansen van de teams in de elitegroep gewikt en gewogen. Vandaag eindigen we met de leider: Club Brugge.

Onze prognose bij de start: de titel!

De redactie van Voetbalkrant.com was bij de start van voetbaljaargang 2014 - 2015 duidelijk: het moment van Club Brugge is na de magere jaren eindelijk aangebroken. Michel Preud'homme bewees de voorbije weken dat hij een garantie op succes is. 

Ambitie: de titel!

En Club Brugge is klaar voor de laatste ronde van het kampioenschap. De West-Vlamingen zitten boordevol vertrouwen na de winst van de Beker van België en het behalen van de kwartfinale van de Europa League.

"De honger is enorm groot",  bevestigt ook Michel Preud'homme. "We hebben bij de start van het seizoen gezegd dat de titel dé absolute ambitie van het seizoen is. En dat is nog niet veranderd. Al zijn we natuurlijk niet de enige favoriet."

Om naar uit te kijken...

En dan hebben we het over één naam. Mathew Ryan, José Izquierdo en Lior Refaelov brachten Olympia dit seizoen al meermaals in vervoering, maar blauw-zwart hoopt op de snelle terugkeer van Victor Vazquez.

De Catalaanse generaal van Club Brugge ligt momenteel nog in de lappenmand, maar maakt zich sterk dat hij terug op het veld zal staan voor de topper tegen RSC Anderlecht. 

Vormpeil: top!

Eigenlijk behoeft het vormpeil van blauw-zwart geen uitleg meer. Een simpele blik naar de resultaten van de voorbije weken zegt genoeg. "Bovendien zag ik een enorm gretige groep op training", waarschuwt Preud'homme de concurrentie.

Pakt Club Brugge dit seizoen ook de titel?

81%
12%
2%
0%
0%
5%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties