Reactie Francky Dury windt er geen doekjes om

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Francky Dury windt er geen doekjes om
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem ging onderuit op het veld van Racing Genk. Francky Dury was eerlijk in zijn analyse. Zijn team zondigde tegen het ABC van het voetbal.

Robby Morren in Genk

"Het was de bedoeling om goed te starten in play-off 2, maar op geen enkel moment konden we aanspraak maken op punten. Genk speelde gewoonweg beter voetbal."

Dury moest al snel noodgedwongen Cissako en Troisi naar de kant halen. "Het is jammer dat we al zo snel moeten wisselen. Genk kwam verdiend op voorsprong en daarna gingen wij aan het wankelen. We waren te weinig balvast en we recupereerden te weinig."

We hebben dit jaar thuis nog niet gewonnen

"Na de pauze hadden we meer balbezit, maar we konden te weinig dreigen. Genk daarentegen kon wel enkele keren voor gevaar zorgen. Na die rode kaart hoopten wij nog op de gelijkmaker, maar die kwam er niet."

Het besluit is dat Zulte Waregem op alle vlakken tekortkwam. "In alle compartimenten van het ABC van het voetbal was het niet goed."

Essevee krijgt nu twee thuiswedstrijden en daarin wil Dury de rug rechten. "Dit jaar hebben we thuis nog niet gewonnen, we gaan proberen om de kans te grijpen om toch nog een kans te maken in play-off 2."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties