Zo blikt Henkinet vooruit op play-off 1

Zo blikt Henkinet vooruit op play-off 1
Foto: © photonews

KV Kortrijk speelt play-off 1, en dat voor de derde keer in zes jaar. Voor Laurent Henkinet een mooie manier om zich verder te tonen. De goalie kreeg dit seizoen zijn kans en deed het voorlopig bijzonder goed. Hij kan zorgeloos uitkijken naar de play-offs.

Door Aernout Van Lindt

"Ik speelde al eens play-off 1 met Standard, maar toen zat ik op de bank. Nu kan ik effectief meespelen", is Henkinet alvast enthousiast over de nakende 10 speeldagen.

Wie dan ook eerste doelman zal zijn/blijven tijdens de play-offs? "De verstandhouding met Darren Keet is prima, ook op training. Ik heb mijn kans genomen en hoop natuurlijk te spelen tijdens play-off 1."

Thuis winnen voor de supporters

Waarmee hij meteen de grootste kracht van Kortrijk aanhaalt: "De sfeer op training is gewoon altijd prima. We hangen als groep wonderwel goed aan elkaar. Daarom verdienen we om in play-off 1 te staan."

Wat er mogelijk is in play-off 1? De goalie steekt zijn ambities niet weg: "We willen het elke ploeg lastig maken. We zijn een goede outsider en zeker thuis willen we winnen voor de supporters."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties